check arrow

Välkommen till SkogsvingeTM

I Skogsvinge hittar du allt du behöver för att sköta din skog och dina skogsaffärer. Det gör det lättare för dig sköta din skog och din personliga rådgivare är aldrig längre än ett klick bort.

Skogen har flyttat in i mobilen

Skogen har flyttat in i mobilen

Med Skogsvinge sköter du dina skogsaffärer när det passar dig och följer din skog på nära håll var du än är. Enkelt, tryggt och bekvämt. Titta på filmen så förstår du vad vi menar. (1:35 min)

Spela filmen
Plocka upp skogen ur fickan

Plocka upp skogen ur fickan

Skogsvinges karta är så nära ett riktigt besök i skogen som du kan komma. Ibland ännu närmare. Och den är aldrig längre bort än din dator, mobil eller läsplatta.

I Skogsvinges karta får du ett minst lika detaljerat underlag för planering och uppföljning av åtgärder som om du skulle besöka din skog.

Allt på ett ställe

Allt på ett ställe

Skogsvinge kombinerar och analyserar fakta om din skog så att du kan följa ditt skogsbruk på detaljnivå och fatta kloka beslut. Ta del av dina kontrakt, utvärdera genomförda insatser och planera för framtida åtgärder.

Hur mycket har du tjänat på din skog?

Hur mycket har du tjänat på din skog?

I Skogsvinge får du en bra bild över hur mycket du har tjänat på din skog. Du kan se dina totala intäkter och ända ner på detaljnivå se vilka trädslag, sortiment och kontrakt som ligger bakom intäkterna.

Dina samlade Skogsvingeaffärer

Dina samlade Skogsvingeaffärer

Ordning och reda vid bokföring och i deklarationstider. I Skogsvinge finns information om alla inkomster och utgifter som är kopplade till dina kontrakt, både de som du har gjort under innevarande år och transaktioner från tidigare år.

Logga in och lägg över jobbet på oss

Logga in och lägg över jobbet på oss

För att din skog ska vara lönsam under lång tid behöver du en plan för ditt skogsbruk. Och någon som gör verklighet av den.

Skogsvinges tjänster sträcker sig från planering till plantering fram till slutavverkning och försäljning av virke. Lägg över jobbet på oss. Sedan kan du lugnt följa skogens utveckling och dina intäkter via Skogsvinge. Så ser ett tryggt och bekvämt skogsägande ut.

Kom igång med SkogsvingeTM

I Skogsvinge hittar du allt du behöver för att bedriva ett lönsamt skogsbruk. Idag och för generationer framåt. All information bygger på uppgifter om just din skogsfastighet. Jobba i din skog var och när du vill. Skogsvinge är tillgänglig på dator, mobil och läsplatta. Du loggar in enkelt i Skogsvinge med ditt BankID.

Har du inte något BankID ännu skaffar du ett här.

BankID logo

Genom att logga in i Skogsvinge accepterar du våra användarvillkor.